Intranet

Online service

dominus serviceafdeling tilbyder online service/web opkobling.

Vores afdeling i Herning og Karlsunde tilbyder  vores servicekunder online service/webopkobling. Mange problemer/opgaver kan løses ved at vores servicechef i enten Herning eller Karlslunde kobler sig op til CTS hovedcenter /Web controller. Hurtig og nem ekspedition for brugeren af CTS anlægget. Der er mulighed for at tegne forskellige moduler, så kunden kan få den support de har behov for.

En online serviceaftale afhjælper de fleste problemer hurtigt, effektivt og uden store omkostninger for jer.

Når man har en online serviceaftale med dominus, kan vi klare de fleste problemer via virtuel support. Det betyder, at problemerne bliver løst hurtigt og uden at du skal betale for on-site support.

Kontakt

Hvis du er interesseret i mere information, kan du kontakte Preben Nielsen på telefon 53 74 04 13 eller på mail preni@dominus.dk.

Mere information

Du kan se et eksempel på vores modulopbyggede serviceaftale her >>

Uforpligtende møde hvor du kan høre mere om dominus' unikke servicekoncept

dominus tilbyder et gratis og uforpligtende møde hvor Preben Nielsen vil gennemgå dominus' servicekoncept og mulighederne for jer i forhold til de behov, I har. På mødet vil vi:

  • afdække jeres behov for service
  • klarlægge jeres interne ressourcer
  • gennemgå og forklare dominus' unikke modulopbyggede servicekoncept, der sikrer at I kun betaler for præcis den service, I har behov for
  • beskrive enterprisegrænser


Efter mødet vil du modtage et uforpligtende tilbud på en skræddersyet serviceaftale.
Bestil mødet ved at skrive en mail til Preben Nielsen her >> så vender han tilbage med forslag til dato og tidspunkt.

  • Uforpligtende møde

    Her kan du booke et uforpligtende møde hvor Preben Nielsen vil fortælle dig om vores servicekoncept. Skriv til Preben her >>

  • Tilmeld dig nyhedsbrevet

    Med nyhedsbrevet får du relevant information om styring og bygningsautomatik. Læs om nye produkter, muligheder og service - og bliv inspireret af konkrete cases.