Intranet

Servicekoncept

Modulopbygget serviceaftale

For at sikre at jeres anlæg kører stabilt og med lavest muligt energiforbrug, er det en god idé at tegne en serviceaftale med dominus.

dominus tilbyder modulopbygget serviceaftaler. Vi tilpasser vores serviceaftaler efter kundens behov. De forskellige moduler er nøje beskrevet i vores servicekoncept, så vores kunder ikke er i tvivl om, hvilke ting som bliver gennemgået ved et servicebesøg.

Vi sørger for at informere vores kunder om, hvad aftalen indeholder og giver dem en seriøs samarbejdspartner som CTS-leverandør.

Online service

Dominus tilbyder online service, som betyder, at vi kan yde virtuel support. Fordelen for jer er, at vi kan klare mange opgaver hjemmefra, hvilket sparer både tid og penge for jer. Læs mere om vores online service her >>

Et til et test

Når dominus skal fejlfinde, foretager vi altid "en til en-tests". Det sikrer, at vi effektivt får fundet en eventuel fejl.

Funktionskontrol

Når man tegner serviceaftale med dominus, vil det første servicebesøg omfatte en funktionskontrol. Dette vil vi gentage én gang årligt i aftalens løbetid. Det sikrer jer stordriftssikkerhed på jeres anlæg og mindst muligt energiforbrug.

Én partner - én skærm

Tegner man en serviceaftale med dominus, sikrer man sig det bedst mulige overblik i hverdagen. Man vil kun have én partner, man skal henvende sig til ved eventuelle fejl eller problemer, og man undgår at skulle holde øje med flere skærme for at overvåge anlægget. Vi samler det hele i én computer med én skærm, således at det er nemmest muligt for jer.

Kontakt

Hvis du er interesseret i mere information, kan du kontakte Preben Nielsen på telefon 53 74 04 13 eller på mail preni@dominus.dk.

Mere information

Du kan læse mere om vores online service her >>
Læs mere om opgradering her >>
Her kan du åbne en pdf med et eksempel på en modulopbygget serviceaftale >>

Uforpligtende møde om dominus' unikke servicekoncept

dominus tilbyder et gratis og uforpligtende møde, hvor Preben Nielsen vil gennemgå dominus' servicekoncept og mulighederne for jer, i forhold til de behov I har. På mødet vil vi:

 • afdække jeres behov for service
 • klarlægge jeres interne ressourcer
 • gennemgå og forklare dominus' unikke modulopbyggede servicekoncept, der sikrer at I kun betaler for præcis den service, I har behov for
 • beskrive enterprisegrænser


Efter mødet vil du modtage et uforpligtende tilbud på en skræddersyet serviceaftale.
Bestil mødet ved at skrive en mail til Preben Nielsen her >> så vender han tilbage med forslag til dato og tidspunkt.

 • Uforpligtende møde

  Her kan du booke et uforpligtende møde hvor Preben Nielsen vil fortælle dig om vores servicekoncept. Skriv til Preben her >>

 • Tilmeld dig nyhedsbrevet

  Med nyhedsbrevet får du relevant information om styring og bygningsautomatik. Læs om nye produkter, muligheder og service - og bliv inspireret af konkrete cases.

 • Kontakt

  Her kan du finde den dominus medarbejder, du ønsker at komme i kontakt med eller du kan udfylde kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage.