Intranet

VIND billetter til FCM Pokalsemifinalen 7. maj

dominus A/S støtter både sporten og social humanitære organisationer. I den forbindelse har vi løbende mulighed for at udlodde billetter til sports-og kulturbegivenheder.

Vores samarbejde med FC Midtjylland giver os mulighed for at udlodde 5 billetter til pokalsemifinalen mellem FCM - Brøndby 7. maj.

Sådan vinder du billetter:
Hvis du er interesseret i at vinde 5 billetter til pokalsemifinalen skal du blot sende en mail til Heidi Schmidt på hms@dominus.dk, så er du automatisk med i lodtrækningen.

Der trækkes lod blandt alle interesserede og vinderne får direkte besked. Vinderen får 5 billetter til den aktuelle kamp. Du kan se kampprogrammet nedenfor (med forbehold for ændringer). Hold øje med ændringer her eller på FCMs hjemmeside

  • Kursusprogram efterår 2017

    NYT: Arena AX/Hawk og SymmetrE brugerkurser for efteråret 2017 er nu fastlagt. Der er kurser i både Herning og Karlslunde. Læs mere og tilmeld dig her >>

  • Tilmeld dig nyhedsbrevet

    Med nyhedsbrevet får du relevant information om styring og bygningsautomatik. Læs om nye produkter, muligheder og service - og bliv inspireret af konkrete cases.