Intranet

dominus

- en god historie

dominus blev grundlagt af Jens Juul i 1997. Siden har dominus udviklet sig, og i dag har Jens Juul flere end 90 kolleger fordelt på de 5 afdelinger i Herning, Århus, Ålborg, Kolding og København.

dominus har på kort tid positioneret sig som en af Danmarks førende virksomheder inden for styringssystemer til lys, varme og ventilation. I 2005 og 2007 modtog dominus en Gazelle - en pris der gives til virksomheder med særlig stor vækst.

Udvikling af intelligente bygningsanlæg

dominus er en af Danmarks førende virksomheder inden for udvikling af intelligente bygningsanlæg. Et seriøst aktieselskab, der har størrelse og kapacitet til de helt store opgaver - og fleksibilitet til at opfylde de mest individuelle og specielle ønsker i en tæt og åben dialog.

Vores succes bygger på en kombination af kompetente medarbejdere, optimale løsninger, god service og nære relationer til kunder og samarbejdspartnere. Vi tror på, at personlig nærhed kan skabe resultater - og vi tror på at levere løsninger frem for produkter.

Gunstige markedsforhold, gode medarbejdere og ikke mindst, loyale kunder har siden 1997 skabt de ideelle rammer for konstant vækst og sund økonomi hos dominus. Det giver os styrke til fortsat at være blandt de førende virksomheder inden for bygningsautomatik og intelligente bygningsinstallationer.