Intranet

Intelligente løsninger

- og nære relationer

dominus er en af Danmarks førende virksomheder inden for udvikling af intelligente bygningsanlæg. Et seriøst aktieselskab, der har størrelse og kapacitet til de helt store opgaver - og som selvstændigt systemhus har vi fleksibiliteten til at opfylde kundernes individuelle krav og ønsker til fremtidssikrede løsninger. Fra planlægning og projektering til installation og service.

Vores succes bygger på en kombination af kompetente medarbejdere, optimale løsninger, god service og nære relationer til kunder og samarbejdspartnere. Vi tror på, at personlig nærhed kan skabe resultater - og vi tror på at levere løsninger frem for produkter. Hos dominus gør vi tingene på vores egen måde - i en tæt og åben dialog.
 Og det gør hele forskellen på et CTS-marked, hvor produkter og teknologi stort set er ens hos alle leverandører.Gunstige markedsforhold, gode medarbejdere og ikke mindst loyale kunder har siden 1997 skabt de ideelle rammer for konstant vækst og sund økonomi hos dominus. Det giver os styrke til fortsat at være blandt de førende virksomheder inden for bygningsautomatik og intelligente bygningsinstallationer.

Vil du opleve merværdien ved et CTS-samarbejde, hvor løsningerne er individuelle og optimale - og hvor et ord er et ord - så er du altid velkommen hos dominus.

Hos dominus tager vi vores sociale ansvar seriøst - det kan du læse mere om her >>

  • Kontakt

    Her kan du finde den dominus medarbejder, du ønsker at komme i kontakt med eller du kan udfylde kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage.

  • Serviceaftale

    Med en modulopbygget serviceaftale fra dominus, sikrer I, at jeres anlæg kører med lavest muligt energiforbrug. Læs mere >>