Intranet

Vestas hovedkontor

Fakta om løsningen

dominus har etableret  ca. 15.000 CTS-punkter for Vestas Skejby

365 rumstyringer - VAV spjæld, radiatorer, solgardiner og lys
22 ventilationsanlæg,
42 udsugningsanlæg
10 udsugning for brandventilation
6 radiatoranlæg
1 gulvarmeanlæg
2 brugsvandsanlæg
6 kølevekslere,
opsamling af diverse signaler fra alarmer, målere

dominus leverer styring, regulering og overvågning til det nye Vestas hovedkontor og Technology Center i Skejby

I april 2010 blev dominus valgt som leverandør til det nye Vestas hovedkontorbyggeri i Skejby. dominus har etableret ca. 15.000 CTS-punkter for Vestas Skejby, herunder det unikke Technology Center.


Det nye hovedkvarter er på 29.000 m2 og har plads til 690 medarbejdere. Vestas Technology R&D er med sine 20.000 m2 verdens største udviklingscenter for vindkraft.

Honeywell er med i løsningen

Vestas nye hovedkontor er opført efter LEED-standarden. Samtidig er bygningen blandt de første i Skandinavien, der stiler mod den højeste bæredygtighedsklasse. LEED står for Leadership in Energy and Environmental Design og er et amerikansk system, som er drevet af U.S. Green Council. LEED opererer med fire kategorier: Certified, Silver, Gold og Platinum.

Løsningen består af Honeywell SymmetrE™ CTS til styring, regulering og overvågning af: 22 ventilationsanlæg, 42 udsugningsanlæg, 10 udsugning for brandventilation, 6 radiatoranlæg, 1 gulvarmeanlæg, 2 brugsvandsanlæg, 6 kølevekslere, opsamling af diverse signaler fra alarmer, målere, køleanlæg etc.

Dertil kommer 365 rumstyringer med styring af VAV spjæld, radiatorer, solgardiner og lys efter PIR, rumfølere og CO2 følere. Samt en vejrstation med udetemperatur, vindhastighed, vindretning, regndetektor og luxføler.

Læs mere om Honeywell SymmetrE™ CTS >>


Systemkonfiguration

Se systemkonfigurationen for Vestas her >>