Intranet

Heart Kunstmuseum

Fakta om løsningen

dominus løste HEART's alsidige krav med et Honeywell SymmetrE™ CTS til styring, regulering og overvågning af: Syv ventilationsanlæg med befugtning/affugtning, 15 VAV styring efter rumtemperatur- og CO2, otte varmeanlæg, køl, grundvandskøl samt gulvvarme/køleanlæg med vinter-opvarmning og sommer-køling. Dertil kommer styring af vandspejl med vandpåfyldning samt energiregistrering af 25 målere.


Systemet indbefatter videresendelse af alarmer fra AIA, ABA, varsling ITV, nød og panikanlæg til bærbare vagtradioer. Dertil kommer fugtovervågning i gulve og vægge.

Læs mere om Honeywell SymmetrE™ CTS >>

dominus sikrer Heart

Sikkerhed og komfort i højsædet på HEART Herning Museum

HEART Herning Museum of Contemporary er tegnet af den amerikanske arkitekt Steven Holl, og COWI stor som bygherrerådgiver i forbindelse med opførelse af 5.600 m2 kunstmuseum og koncertsal.

Byggeriet omfatter udstillingslokaler, koncertsal for 150 personer, øvelokaler, café og restaurant, mødefaciliteter, administration, magasiner, samt et værksted for børn. CTS-styringen, der spænder fra sikkerhed til komfort, blev lagt i hænderne på dominus.